VVV Curaçao

Gratis wonen in deze stolpboerderij

Uw droomhuis op toplocatie?

In Nieuwesluis, een buurtschap van Wieringerwaard en behorend tot de gemeente Hollands Kroon (voorheen Anna Paulowna), ligt deze prachtige stolpboerderij, oorspronkelijk gebouwd in 1611. Deze stolpboerderij was een van de allereerste stolpen op de Wieringerwaardpolder. Ooit gestart als herberg heeft deze boerderij gedeeltelijk zijn oude functie herkregen. De boerderij is waarschijnlijk vele malen verbouwd en in de afgelopen jaren volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. De fundering is aangepast en gedeeltelijk onderheid, de gevels zijn vervangen, de kapconstructie is vernieuwd en opnieuw rietgedekt. Het gehele pand is v.v. centrale verwarming.  
 
Door de enorme ruimte biedt de boerderij tal van mogelijkheden. Zo zijn bijv. op de eerste verdieping 3 riante appartementen voor bijv. ‘vaste’ verhuur of toeristisch verhuur, gerealiseerd. Twee daarvan zijn ingericht voor ieder twee personen, de derde heeft een extra verdieping en is ingericht voor 6 personen. De drie luxe, volledig ingerichte appartementen zijn v.v. woongedeelte, slaapgedeelte, keuken en badkamer. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een zeer luxe uitstraling en zijn te betreden via een eigen opgang aan de achterzijde van de boerderij. 
 
Winkels en scholen vindt u op 1 km afstand. Op 6 km ligt Anna Paulowna met diverse winkels en supermarkten. In de directe omgeving ligt het gezellige Schagen, met een fantastisch uitgaans- en winkelcentrum. Kolhorn ligt op 5 km, met o.a. rondvaart, musea, nachtmarkt. Den Over (20 km) heeft o.a. een vissershaven en een Vikingenmuseum. Nieuwesluis/Wieringerwaard is vlakbij de A7 gelegen, waardoor Amsterdam in ca. 45 minuten bereikbaar is. 
Deze stolpboerderij is gelegen aan de voet van een oude Zuiderzeedijk, met een wijds uitzicht over de landerijen, in een omgeving waar rust en ruimte heerst. Op 150 meter afstand bevindt zich een jachthaven die toegang biedt tot een prachtig meer, welke geschikt is voor tal van watersporten. 
 
Wie arriveert op deze boerderij wordt onmiddellijk getroffen door “het vakantiegevoel”.
 
Deze stolpboerderij kost € 749.000,-(*):
Door de huurinkomsten kunt u echter gratis wonen in deze prachtige boerderij. Door ook te verhuren aan toeristen verdient u geld op de koop toe!

(*) Vraagprijs is conform taxatie NVM-makelaar.

 

GA DOOR NAAR: 

 

 

Verder
Voordelige Vakantie Villa's Curaçao  |  info@vvvcuracao.nl