VVV Curaçao

Curaçao: ervaar het verschil

Dompel onder in de unieke cultuur en allure van het toerisme op Curaçao.

 

De ideale bestemming 
 Bevolking en Cultuur
 Unieke Architectuur

 Carnaval!

Dans en Muziek!

 Historische Hoofdstad
 Weer & Weersomstandigheden
 Virtuele Tour
                           
                                                                                  

Wat is het dat Curaçao zo uniek maakt?

Authenticiteit. Al eeuwenlang heeft Curaçao een rijke, gastvrije en levendige cultuur. Het erfgoed is deels Europees en deels Afrikaans en het eiland telt meer dan 50 nationaliteiten. Men spreekt Nederlands, Spaans, Engels en natuurlijk de eigen taal: het Papiaments.

Het leukste aan het verkennen van Curaçao is dat u het gevoel krijgt dat nog niet alles ontdekt is. Het eiland is een van de “ABC eilanden” – Aruba, Bonaire, en Curaçao – en een stukje ongerept paradijs. Het Curaçao Toeristen Bureau helpt u graag bij het ontdekken van de vele wonderen van het eiland. Er zijn geen “vallen voor toeristen”. Lokalen en bezoekers mengen zich onder elkaar en leven in harmonie. Ontspan en kom tot uzelf tussen de werkende, spelende en genietende inwoners – doe hetzelfde als wat zij al generaties lang doen: relax! Men houdt van gezelligheid, dus schrik niet als iemand naar u zwaait en “Bon Bini!” roept (welkom) of “Kon ta bai?” (Hoe gaat het?). Waar wacht u nog op? Lees verder over de dingen die Curaçao zo bijzonder maken!

 

Laat ons u helpen bij het vormgeven van de ultieme vakantie op Curaçao

Ontsnap naar de verborgen schat van de Cariben en laat u verleiden door de parelwitte zandstranden, mooie duiklocaties en gastvrije cultuur.

Boek vandaag nog een   Voordelige Vakantie Villa  op de Cariben!

 

 

 

Verder
Voordelige Vakantie Villa's Curaçao  |  info@vvvcuracao.nl